علوم سیاسی و بین الملل

مقالات حوزه ایالات متحده

علوم سیاسی و بین الملل

مقالات حوزه ایالات متحده

اسلام غربی یا غرب اسلامی ؟



مقدمه :
اسلام هراسی، از اصطلاحات تازه ای است که به تازگی و به طور خاص، در زمینه رابطه اسلام با غرب، نسبتا تداول یافته است. وضع این اصطلاح که بخشی از آن از علم اضطراب های روانی گرفته شده، برای تعبیر از پدیده هراس بیمارانه از اسلام بوده است.
پدیده هراس از اسلام از زمان ظهور دین اسلام سابقه داشته است؛ اگر چه امروزه، به ویژه پس از حوادث یازدهم سپتامبر و بیشتر در کشورهای غربی، گستره و عمق آن بیشتر شده است. می توان گفت این پدیده در تاریخ کهنی ریشه دارد که سرشار از سلسله طولانی از روابط نا آرام میان غرب و اسلام است و در طی این روابط نا آرام، هراس از اسلام در ذهنیت غربی تثبیت شده و موجب شده تا آنان اسلام را چونان خطری جدی بنگرند که تهدید کننده هر چیز غربی است.
 
   ● نویسنده: ابوالفضل کاهه

ادامه مطلب ...

سامانه ضد موشکی آمریکا در اروپای شرقی اهداف آشکار و پنهان

 

● مقدمه

پس ازگذشت یکسال ازخروج آمریکا ازقرارداد (اِی بی اِم)،(قرارداد محدود کردن سیستم های ضد موشکی بالستیک ) تصویب شده درسال ۱۹۷۲م ،جورج بوش رئیس جمهورآمریکا برنامه سپر ضد موشکی را امضاء کرد؛ این تصمیم مخالفت کشورهای مختلفی رابرانگیخت ،بصورتی که مخالفت چین درآن زمان از طریق سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام گردید:چین با این اقدام دولت امریکا درمنطقه موافقت نمی کند وواشنگتن باید پیامدهای منفی وتنش زای این اقدام نظامی گرانه بوش رامورد توجه ودقت نظر قراردهد.دراین میان جدی ترین مخالفت از سوی روسیه صورت گرفت که دامنه آن به تهدیدات نظامی از سوی این کشور گسترش یافت .به دنبال اقدامات صورت گرفته ایالات متحده درماه ژانویه سال ۲۰۰۷به دوکشور لهستان وجمهوری چک ،که پیشتر از اقمار شوروی بودندودرحال حاضر از اعضای اتحادیه اروپا وناتوهستند،پشنهاد داد تایک سامانه دفاع موشکی شامل ۱۰ سکوی موشک رهگیر درلهستان ویک سیستم رادار درجمهوری چک درخاک آنها مستقر کند.واشنگتن هدف از استقرار این سیستم دفاع موشکی را،مقابله باتهدیدهای موشکی کشورهایی همچون کره شمالی وایران برای منافع ایالات متحده اعلام کرده است ،اما مقامات روسیه این ادعارا رد کرده اند.

ادامه مطلب ...

خطر یورو اسلام یا (اسلام اروپایی) نقدی بر دیدگاههای دکتر طارق

خطر یورو اسلام یا (اسلام اروپایی) نقدی بر دیدگاههای دکتر طارق رمضان

نویسنده : ابوالفضل کاهه

منبع : سایت آفتاب

ده ها هزارازمسلمان ها طی قرن اخیر به اروپا مهاجرت کرده اند وهزاران مسیحی اروپایی هرروزه مسلمان می شوند. به پیشبینی کارشناسان ،مسلمان ها تا پایان این قرن به جمعیت غالب قاره اروپا تبدیل می شوند. ازطرفی مراسم مذهبی کلیسا دراروپا به سرعت درحال کاهش است وچهارهزار کلیسا طی ۱۵ سال اخیر تعطیل شده ، فروخته می شوند یا ساختمان آنها برای سایر نیازهای اجتماعی بهره برداری می شود.

دراین فضا زنگ خطر برای هویت اروپایی درمقابل هویت اسلامی برای غربی ها به صدا درآمده است . درابتدا با فشارهای گسترده برمسلمانان به دنبال حل وخنثی سازی این قشر درجامعه اروپا کردند، درامتداد آن به راه کار جدیدی روی آوردند وآن تئوری یورواسلام یا اسلام اروپایی است .

نویسنده سعی دارد دراین مقاله نیم نگاهی به خطرات و چالشهای این تئوری برای جهان اسلام نماید . امید وارم مفید واقع شود.

ادامه مطلب ...

بازی جدید روس ها با نظام جهانی امریکا



آمریکا به دنبال استراتژی تسلط بر جهان بر اساس الگوی قدرت مرکزی و پیرامونی (سلسله مراتبی) چارچوب مشخصی را برای بازی قدرت های منطقه ای از جمله روسیه تعریف کرده است.

در این فضا روسیه از نظر آمریکا پا را فراتر گذارده و در حال برهم زدن قواعد تعریف شده آمریکا برای نظام بین الملل است.

آمریکا برای مهار و برگرداندن روسیه به محیط تعریف شده بین المللی خود، دست به اقداماتی زده است که در پاسخ به اقدامات آمریکا، روسیه نیز تحرکاتی را در جهت مخالفت با واشنگتن انجام داده است.

اقدامات آمریکا برای پیاده کردن ساختار جهانی براساس هژمونی مسلط، مقاومت قدرت های منطقه ای رادر پی داشته است، این مخالفت ها چالش هایی رابرای واشنگتن به وجود آورده است. دراین نوشتار سعی شده است به مهم ترین چالش های فعال مابین آمریکا و روسیه، روابط آمریکا و روسیه (جنگ سرد، روابط سرد، رویارویی همه جانبه) پرداخته شود.
 
   ● نویسنده: ابوالفضل - کاهه

ارسال کننده: kaheh 

منبع: سایت - باشگاه اندیشه - تاریخ شمسی نشر 29/11/1386

ادامه مطلب ...

باز گشت روس ها

  

سایت - باشگاه اندیشه - تاریخ شمسی نشر 21/11/1386

مقدمه

بعداز سال 1991م روسیه انگار دیگر مهره ای نبود و دنیا این کشور را دیگر به حساب نمی آورد. اما اکنون باید روسیه رابه عنوان یک بازیگر مهم به حساب آورد.

یکی از عوامل بازگشت روسیه به عرصه قدرت جهانی ثروت نفت بوده است. بودجه 200 میلیارد دلاری نوسازی نظامی روسیه در هشت سال آینده یکی از نشانه های افزایش قدرت این کشور است که این به کمک ثروت نفت ممکن شده است.

روسیه اکنون با دوران پیچیده و درهم ریخته بوریس یلتسین تفاوت دارد. در این دوران روسیه از نظر اقتصادی دچار تغییرات جدی شده اما دوران الیگارشی ها را هم طی کرده است.

در این متن سعی بر آن است که بررسی شود، اقدامات جنجالی سلسله وار روسیه شامل مقابله باطرح سیستم سپر ضدموشکی امریکا در اروپای شرقی، ادعای حاکمیت روسیه بر بخشی از قطب شمال، شروع پروازهای بمب افکن روس نزدیک خاک امریکا و حضور پر رنگ تر روسیه در پیمان شانگهای، چه پیامی برای امریکا به همراه دارد.
ادامه مطلب ...

امریکا و فرانسه طرح ایزولاسیون توان هسته ای ایران


امریکا و فرانسه طرح ایزولاسیون توان هسته ای ایران
امریکا دراواخرسال ۲۰۰۷تمام طرح های خود برای جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری هسته ای را بی نتیجه دید. واشنگتن که دریافته بود که پرونده هسته ای ایران درآژانس انرژی اتمی به سمت وسوی حل و فصل حرکت می کند تصمیم به تغییر تاکتیک وبرنامه خود علیه توان هسته ای ایران گرفت .
انتشار برآورد جامعه اطلاعاتی امریکا درباره صلح آمیز بودن مسیر فناوری هسته ای تهران نقطه پایانی بود بر طرح های قبلی امریکا مبنی برجلوگیری از دستیابی ایران به فناوری هسته ای .از سوی دیگر واشنگتن شاهد خیز کشورهای اسلامی درجهت شروع وبدست آوردن انرژی حاصل از نیروگاه های اتمی است .
کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس دراجلاس سران خود درشهر ریاض عزم خود را برای ورود به باشگاه هسته ای جهان برای دستیابی به فن آوری هسته ای به منظور استفاده صلح آمیز از آن بویژه در زمینه تولید برق ،تصفیه آب وسایر زمینه های صلح آمیز اعلام کردند. پیش از این نیز کشورهای عربی دیگری نیز استفاده از انرژی هسته ای را به عنوان تنها جایگزین نفت ویک منبع اقتصادی مهم برای توسعه دردستور کارخود قرار داده بودند.
مسئولین جمهوری اسلامی خصوصا رئیس جمهور ایران آقای احمدی نژاد درمناسبت های مختلف توان وتکنولوژی صلح آمیز هسته ای ایران را دستاورد جهان اسلام ومتعلق به کشورهای اسلامی بیان کردند وآمادگی ایران رابرای همکاری وانتقال تکنولوژیِ هسته ای به کشورهای اسلامی اعلام نمودند.
امریکا وکشورهای توسعه یافته غربی تاسالهای گذشته تمایلی به انتقال علوم هسته ای به دیگر کشورهای جهان نداشتند، واز سویی فشارهای صهیونیسم جهانی از انتقال هرگونه تکنولوژی صلح آمیز هسته ای به کشورهای اسلامی جلوگیری میکرد.ولی امروز شاهد بستن قراردادهای همکاری هسته ای فرانسه با کشورهای اسلامی هستیم.
فرانسه قراردادهایی به ارزش ۱۰ میلیارد یورو، با لیبی درزمینه های فروش راکتور هسته ای به این کشور منعقد کرد.این قراردادهادرجریان سفر معمر قذافی رهبر لیبی به فرانسه که پس از ۳۴ سال صورت گرفت با نیکلا سارکوزی همتای فرانسوی وی به امضاء رسید. سارکوزی همچنین توافقنامه همکاری هسته ای با الجزایر امضاء کرده است وقول همکاری هسته ای نیز به مصر داده.
سفرسارکوزی به خاورمیانه که درسایه سفر بوش به این منطقه صورت گرفت با امضاء قراردادهای همکاری میان فرانسه ،عربستان ،قطروامارات به پایان رسید . وی درعربستان دراجتماع نمایندگان این کشور،ضمن تاکید برروابط راهبردی دوکشورخاطر نشان کرد : فرانسه دوست عربستان وتمام کشورهای عربی است .
دراین فضا روشن است که امریکا باهمراهی فرانسه به دنبال اجرای طرح ایزولاسیون توان هسته ای ایران هستند و نگران گره خوردن تکنولوژی جمهوری اسلامی ایران باسایر کشورهای اسلامی .

ادامه مطلب ...

اولین هولوکاست


اولین هولوکاست یهودیان بنیان گذاران انسان سوزی


 


مقدمه :

هولوکاست از دو واژه یونانی "Holos" به معنی "همه" و "Kaustos" در بعضی از متون به جای واژه Kaustos از واژه Kaiein استفاده شده است؛ به معنی سوزاندن و نابود کردن ترکیب یافته است. این واژه روی هم رفته به معنی همه سوزی است و در اصطلاح از آن به قربانی و یا قربانی بزرگ یاد می شود

هولوکاست چیست؟

صهیونیست های اسرائیل ناگهان ادعا کردند هیتلر شش میلیون یهودی  را در جنگ جهانی دوم قربانی آتش انتقام خویش کرده. آنان می گفتند در اردوگاه معروف آشوویتس، هیتلر شش میلیون یهودی را با گاز زیکلون ب خفه کرده و بعد در کوره سوزانده است. تندرو تر ها هم مدعی اند که در همین اردوگاه یهودی ها را زنده زنده در کوره می سوزاندند. البته همه این شواهد وجود داشت. هم گاز زیکلون ب و هم کوره هایی بزرگ ( که البته مورد استفاده اش معلوم نیست) همگی در آشوویتس وجود داشتند. البته می توانیم بگوییم که اگر هیتلر تمام جنگ را مشغول یهودی سوزی بوده فقط می توانسته حدود ۵۰ هزار یهودی را بسوزاند.


تاریخچه یهود

نژاد این قوم به حضرت ابراهیم(ع) باز می‌گردد. وقتی حضرت ابراهیم(ع) با نمرود درگیر می‌شوند و ایشان را به «بابل»، یعنی غرب دجله، تبعید می‌کنند آن حضرت در یک فعالیت تبلیغی سیّار ابتدا به شمال عراق به سمت ترکیه می‌روند و بعداز آن به سمت فلسطین حرکت کرده و در ادامه راه به مصر و حجاز می‌روند و مجدداً به منطقة فلسطین باز می‌گردند و در همان‌جا مستقر می‌شوند.

در اینجا ایشان از خداوند متعال درخواست فرزند می‌کنند و خداوند به ایشان «اسماعیل» و «اسحاق» را عنایت می‌فرماید. آن حضرت، اسماعیل(ع) را به فرمان خدا به مکّه، در کنار خانه خدا، منتقل می‌کنند. امّا فرزند دیگرشان، اسحاق، در فلسطین باقی می‌ماند و خداوند متعال فرزندی به نام «یعقوب» به او عطا می‌کند.

نام دیگر حضرت یعقوب(ع) «اسرائیل» است. در مورد معنای اسرائیل به زبان عبری و سریانی اختلاف است، ولی در روایات ما این کلمه «عبدالله» معنا شده است.

خداوند به حضرت یعقوب(ع) دوازده پسر عطا می‌فرماید و این دوازده پسر همان ابنای اسرائیل یا «بنی‌اسرائیل» هستند که یکی از ایشان یوسف است و دیگران، برادران او یعنی بنیامین، یهودا و ... که در طول تاریخ فرزندان و نوه‌های این بنی‌اسرائیل نژاد «یهود» را تشکیل می‌دهند. بنابراین نژاد یهود به حضرت یعقوب(ع) و ابراهیم(ع) باز می‌گردد و بنی‌اسرائیل پسر عموهای بنی‌هاشم و اجداد اولیه‌شان هستند و به همین دلیل در دین اسلام از اسحاق به عنوان آبای پیامبر یاد می‌شود؛ چون حضرت اسحاق(ع) عموی اجداد پیامبر است و در عربی از عمو هم به عنوان «أب» یاد می‌شود.

امّا مذهب یهود طبق ادعای خودشان، دین حضرت موسی(ع) است. ما وقتی نژاد این قوم را بررسی می‌کنیم باید نظری بر گردش مکانی نژاد این قوم نیز داشته باشیم؛ این قوم ابتدا در فلسطین بودند، در زمان حکومت حضرت یوسف(ع) در مصر، این خانواده یا مجموعه‌ای که برای گرفتن گندم به مصر آمده بودند توسط حضرت یوسف(ع) شناسایی می‌شوند و همة ایشان به مصر می‌آیند و در مصر می‌مانند. در مصر، ایشان، تبدیل به خاندان حکومتی می‌گردند؛ چون در مصر حضرت یوسف(ع) به حکومت می‌رسند و فرعون مصر می‌شوند. بنابراین جایگاهی در آن منطقه پیدا می‌کنند که بعداز حضرت یوسف(ع) این جایگاه را از دست می‌دهند ولی تا زمان حضرت موسی(ع) آنها همچنان ساکن در مصر باقی‌می‌مانند. حضرت موسی(ع) این مجموعه را که در آن زمان گسترش پیدا کرده بودند، به صحرای سینا منتقل می‌کنند و وقتی از صحرای سینا باز می‌گردند تا وارد فلسطین شوند، وارد فلسطین نمی‌شوند.

پایة دین یهود همان دین حضرت ابراهیم(ع) و بعد حضرت اسحاق(ع) و یعقوب(ع) است. وقتی هم به مصر می‌آیند تا زمان حضرت موسی(ع) نیز همان دین را حفظ می‌کنند. حضرت موسی(ع) تعالیمی با بیان جدید، که کاملاً نسبت به قبل متفاوت بوده، به ایشان .آموزش می‌دهد و تعالیم آن حضرت پایة مکتب ایشان است .

پیامبران یا قربانیان یهودیان

یهودیان پیامبران زیادی داشته اند ازجمله ( حضرات: موسی، نوح، ابراهیم، یوسف، یعقوب، سلیمان، یونس، ایوب، لیاس و خضر).

پیامبرکشی بنی اسرائیل حتی به زمان حضرت موسی (ع) نیز برمی‏گردد. گرچه نتوانستند حضرت موسی و هارون را بکشند اما به صراحت نقل تورات، تصمیم کشتن آن دو بزگوار را داشتند، تورات می‏نویسد:

(... و جمیع بنی‏اسرائیل بر موسی و هارون هم همه کردند، گفتند که باید ایشان (موسی و هارون) را سنگسار کنیم). (سفر اعداد باب 14 ش2)

خداوند می‏گوید چرا با من مخاصمه می‏نمایید، جمیع شما بر من عاصی شده‏اید، شمشیر شما مثل شیر درنده، انبیاء شما را هلاک کرده  است.( کتاب ارمیاء نبی باب 2 ش19)

از جمله پیامبرانی که کشته شدند حضرت زکریا (ع) و حضرت یحیی (ع) بودند این دو پیامبر الهی فقط به دلیل منع یهود از اعمال زشت و غیرانسانی سزاوار مرگ شدند. همان گونه که قصد داشتند حضرت هارون جانشین حضرت موسی در غیاب موسی (ع) را به قتل برسانند و برای کشتن حضرت عیسی (ع) چوبه‏های دار را نصب نمودند.

و چه جنایتی بزرگتر از این که پیامبر اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم) را شهید کردند! (پس از فتح خیبر،  همسر «سلام بن اشکم » غذای سمی برای پیامبر آورد که پیامبر اکرم مدتی بعد به علت همان سمی که از غذا وارد بدن شریف‏شان شده بود جان به جان آفرین تسلیم کردند.

صهیونیسم :

اگر چه واژه ی صهیونیسم برگرفته از نام کوهی است که در قدس شریف قرار دارد ودر گذشته نه چندان دور تلاش هایی صورت گرفت تا نام صهیون نخست به بیت المقدس و سپس به سر تا سر فلسطین اطلاق گردد و بعدا نیز به یک جنبش سیاسی که هدف آن تحقق اندیشه سیاسی بر پایی دولت مستقلی برای یهودیان تبدیل شد و به گفته ی تئودور هرتسل در اولین کنگره یهود که در سال 1897 میلادی برگزار شده بود صهیونیسم را در واقع حرکت ملت یهود برای رسیدن به فلسطین دانسته بود . و قبل از او نیز "ناتان پیرنیوم " این واژه را بکار برده بود .اما برخی بر این باورند که نوع حرکت وتلاش این گروه ،با آن دسته از یهودیانی که در طول تاریخ به قتل و جنایت و زیر پا گذاشتن فرامین حضرت موسی (ع)پرداخته و همواره در مورد سرزنش انبیاء زمان خود موضع گرفته و اقدامات غیرانسانی انجام می داده اند، یکسان بوده است و لذا شاید تا قبل از سا ل 1890 که "پیرنیوم" و پس از آن "هرتزل" واژه ی صهیونیسم را بکار بردند ،نمی توانستیم واژه ی مناسبی برای آن بیابیم ، چرا که معتقدیم بین یهودیان موحد و خداپرست و طایفه قاتل و غاصب و جنایتکار این قوم تفاوتها یی اساسی وجود دارد.

 

اولین هولوکاست

«ذونواس» آخرین پادشاه حمیر-قبیله‌ای معروف در یمن- به آئین یهود درآمد و قبیله حمیر نیز از وی پیروی کرده و به دین یهود گرویدند.

بعد از مدتی به او خبر دادند که گروهی از مردم در سرزمین  نجران- شمال یمن- هنوز به آئین مسیحی هستند. هم مسلکان و اطرافیان ذونواس او را تحریک کردند که مردم نجران را مجبور به پذیرش آئین یهود کند. او به سوی نجران لشکرکشی کرد و مردمان آنجا را جمع کرده ، اصرار نمود که آئین یهود را پذیرا شوند. ولی آنان- مردم نجران- خودداری کرده و حاضر شدند به شهادت برسند ولی از دین خود دست نکشند.

ذونواس دستور داد خندق و گودال عظیمی کندند و هیزم در آن ریخته و آتش زدند. گروهی از مردم نجران را زنده زنده در آتش سوزاندند و گروهی را با شمشیر مثله و قطعه قطعه کردند به طوریکه عدد کشته‌شدگان به بیست هزار نفر رسید.

وَ السَّمَاءِ ذَاتِ الْبرُُوجِ، وَ الْیَوْمِ المَْوْعُودِ، وَ شَاهِدٍ وَ مَشهُْودٍ، قُتِلَ أَصحَْابُ الْأُخْدُودِ، النَّارِ ذَاتِ الْوَقُودِ، إِذْ هُمْ عَلَیهَْا قُعُودٌ، وَ هُمْ عَلىَ‏ مَا یَفْعَلُونَ بِالْمُؤْمِنِینَ شهُُودٌ، وَ مَا نَقَمُواْ مِنهُْمْ إِلَّا أَن یُؤْمِنُواْ بِاللَّهِ الْعَزِیزِ الحَْمِیدِ

ترجمه تفسیر المیزان: سوگند به آسمان داراى برجهاى بسیار، و به روز موعود، و به همه بینندگان آن روز و به خود آن روز که مشهود همه مى‏شود، که هلاک شدند ستمگرانى که براى سوزاندن مؤمنین چاله‏هایى پر از آتش مى‏ساختند، آتشى که براى گیراندنش وسیله‏اى درست کرده بودند، در حالى که خودشان براى تماشاى ناله و جان دادن و سوختن مؤمنین بر لبه آن آتش مى‏نشستند،و خود نظاره‏گر جنایتى بودند که بر مؤمنین روا مى‏داشتند، در حالى که هیچ نقطه ضعفى و تقصیرى از مؤمنین سراغ نداشتند بجز اینکه به خدا ایمان آورده بودند.

دشمنی تاریخی یهود با اسلام

در مدینه منوره پیامبر (ص) پیمان صلحی را با یهود برقرار نمود، اما آنان آن پیمان را بیش از یکبار نقض کردند، و [طایفة یهودی] «بنی قین قاع» به زن مسلمان محجبه‌ای تجاوز کردند و [طایفه یهودی دیگر] «بنی نظیر» نقشة قتل پیامبر (ص) را کشیدند و [طایفة] «بنی قریظه» در جنگ «احزاب» با پیوستن به گروه‌ها علیه پیامبر (ص) به جنگ پرداختند. در نتیجه پیامبر اکرم (ص) پس از این هجوم و مواجهة رویارو و برتری‌طلبی و آشوب و خدعه و دسیسه، راهی جز مبارزه با یهود و تبعیدشان از مدینه منوره نیافت تا بدین وسیله مسلمانان از دست آنان آرامش یابند

یهود  شکست خورده در «خیبر» گرد آمدند و کینه و حسد در دل‌های ساکنان آن منطقه انباشته شد و به تحریک اعراب علیه مسلمین و تقویت حرکت نفاق پرداختند، آنچنان که زنی یهودی به مسموم نمودن پیامبر اکرم (ص) از طریق گوشت گوسفند کباب شده که در آن سم وارد شده بود، دست زد.

اسناد تاریخی دوران حکومت پیامبر(ص) نشان می دهد که تعدادی از یهودیان اطراف مدینه، پس از پیروزی های سپاه اسلام بر آنان، از روی لجاجت حاضر شدند بمیرند و مسلمان نشوند که تعدادی از آنان به خاطر کارشکنی ها و نقض پیمان ها، مجازات شدند و بسیاری نیز به عنوان یهودیان اهل ذمه، تحت حکومت اسلام به زندگی خود ادامه دادند. البته عده زیادی از یهودیان خیبر و بنی قریظه نیز، به خیل مسلمانان پیوستند. به روشنی درمی یابیم که یهودیانی که به اسلام ایمان آوردند کمتر از ده نفر بودند و در واقع اغلب یهودیانی که به مسلمانان پیوستند یهودیان مسلمان نمایی بودند که از آن پس، دشمنی خود را با اسلام با نقاب نفاق آغاز کردند و نقش مخرب خود را با آزادی کامل در جامعه اسلامی ایفا نمودند. یهودی زاده ای که با انواع کینه ها و انتقام جویی ها به ظاهر مسلمان می شود و تظاهر به دینداری می کند و در میان مسلمین نفوذ می نماید، خطرناک است زیرا می تواند به نام یک مسلمان از همه حقوق اسلامی برخوردار شده، با سیاست نفوذ و ضربه، انواع جاسوسی ها را تحقق بخشد، در پست های کلیدی نفوذ کند و در فرصت های مناسب ضربه های کاری خود را وارد سازد. این یهودی زادگان مسلمان نما در مدینه به دوستان قدیمی خود یعنی منافقان پس از فتح مکه و منافقان مهاجر پیوستند تا با یاری یکدیگر ضربات مهلکی بر پیکره نظام نوپای پیامبر(ص) وارد آورند. البته دوستی آنان با منافقان مهاجر قدیمی تر و مستحکم تر بود زیرا منافقان مهاجر به سفارش آنان به مسلمانان کم تعداد سال های اول بعثت پیوسته بودند تا در فرصت های مناسب توطئه های خود را علیه اسلام اجرا کنند.

آخرین هولوکاست

اکنون فرزندان اصحاب اخدود بر سر کودکان، زنان و مردمان مظلوم غزه آتش سلاح‌های مدرن را می‌ریزند و همان می‌کنند که پدرانشان بر سر مردمان سرزمین نجران آوردند. غافل از آنکه خداوند سرنوشت آنان را در قرآن کریم چنین می‌فرماید:
 و هلاک شدند ستمگرانی که برای سوزاندن مومنین چاله‌هایی پر از آتش می‌ساختند. آتشی که پر از هیزم بود. در حالیکه خودشان برای تماشای ناله و جان دادن و
 سوختن مومنین بر لبه آن آتش می‌نشستند و خود نظاره‌گر جنایتی بودند که بر مومنین روا می‌داشتند. در حالی‌که هیچ تقصیری از مومنین سراغ نداشتند بجز اینکه به خدا ایمان آورده بودند و خداوند عزیز و حمید که آسمان‌ها و زمین از آن اوست در کمین آنهاست و محققاً این ستمگران و همه ستمگران روزگار که مومنین و مومنات را گرفتار می‌کنند و از کرده خود پشیمان هم نمی‌شوند، عذاب جهنم در پیش دارند آن هم عذابی سوزاننده است.

استفاده صهیونیست ها از انواع مختلف سلاحهای ممنوعه و مخرب در حملات خود به مردم غزه، بمب های فسفری با دو عامل تشعشع شدید سوزاننده و دمای بالای ناشی از سوختن فسفر که برای رسیدن به دمای سوختن و مشتعل شدن از حجم وسیعی از اکسیژن استفاده می کند، از علل تاثیر مخرب این گونه بمبها و سلاحها بشمار می رود  و رژیم صهیونیستی نیز در حملات خود بر علیه فلسطینیان از آن بهره برده است.

اکسید فسفر و تشعشعات سوزان این ماده در دقایق اولیه بمباران و یا انفجار فسفری از دمای بالایی برخوردار است و می تواند با نشستن بر دست و صورت مردم عادی و کودکان موجب سوختگی‌های شدیدی شود به گونه‌ای که پوشش افراد در اثر سوختگی شدید با پوست تن افراد یکی شده و جداکردن لباس آنها جهت درمان را با چالش و مشکلی جدی مواجه می کند.

اکسید فسفر با فرمول "p2o5" و ترکیبات ویژه این ماده که بسیاری از آنها در آزمایشگاههای صهیونیست ها ساخته شده، در صورت راه یافتن به ساختار داخلی بدن انسان در ترکیب با آب و مواد داخلی بدن تولید اسید کرده و در مرحله اول بینایی و در مراحل بعد کلیه، ریه‌ها و سایر ساختار داخلی بدن را با اختلال و صدمات بسیار جدی همراه می کند.

یکهزار و 450 شهید، پنج هزار و 500 نفر زخمی و سه میلیارد دلار آسیب به ساختارهای زیربنایی، دستاورد جنگی 22روزه بودکه  با حمله به غزه آغاز شد و باحلقه محاصره هر روز تنگ و تنگ تر می شود تا مسمانان این خاک نتوانند حتی بازسازی مناطق جنگ زده شان را نظاره گر باشند.

جنگ 22 روزه اسرائیل با مردم فلسطین اشغالی آن قدر ناجوانمردانه بود که نهادهای بین المللی را نیز به واکنش واداشت. سازمان ملل نیز رسما کمیته ای را با عنوان "کمیته حقیقت یاب" مامور رسیدگی به جنایات جنگی اسرائیل کرد.

نویسنده :ابوالفضل کاهه

کارشناس ارشد علوم سیاسی

منابع :

-گفت‌وگو با حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب- تاریخ یهود با تأکید بر قرآن و روایات http://mouood.org

-دکتر مجید گودرزی – همان

http://www.tebyan.net-برادرزادگان یوزارسیف-

-ترجمه تفسیر المیزان - سوره بروج ایات ۱ تا ۸

http://fa.wikipedia.org-اخدود نجران 

-دائرةالمعارف بزرگ اسلامی

-آیات 4-10 سوره بروج

 تفاسیر طبری، نمونه و المیزان -

-ترجمه قرآن استاد بهاءالدین خرمشاهی

جاثیه/16 

  - مائده/44 

مائده/70 -
 
توبه/30 و 31 -
علیه و آله ر. ک: محمد ابراهیم آیتی، تاریخ پیامبر اسلام ـ صلّی الله - مؤسسة انتشارات و چاپ دانشگاه -تهران، چاپ 1366، ص 234 و 235

-تاریخ یعقوبی، ج 2،‌از ص 49 تا 57
اسلام ، ص 230 تا 240 -تاریخ پیامبر
بحوث فی الملل و النحل، ج 1، ص 77 تا 105 -
تاریخ طبری، ج 2، ص 479 تا 552 و هم چنین ج 3، ص 21 -
-مائده/51

http://mouood.org/-

http://www.rajanews.com-

- مهردادیزار عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) در گفتگو با فارس

اینترنت ابزار دیپلماتیک در سیاست خارجی آمریکا

 اینترنت ابزار دیپلماتیک در سیاست خارجی آمریکا

مقدمه :

بر اساس برخی آمارهای موجود، ایران با حدود هفتاد میلیون نفر جمعیت، بیست و سه میلیون کاربر اینترنت دارد که بالغ بر ۳۴ درصد کل جمعیت است. سهم ایران از تعداد کاربران اینترنت در خاورمیانه بیش از ۵۰ درصد است و میزان رشد اینترنت در آن ۹٬۱۰۰ درصد است که بالاترین سهم و میزان رشد را در خاورمیانه دارد زیرا تنها در فاصله هفت سال از دسامبر ۲۰۰۰ که میزان کاربران اینترنت ۲۵۰ هزار نفر بود تا ۲۰۰۸ رشدی چشمگیر داشته‌است بر اساس آماری دیگر به نقل از گاردین، ایران زمانی با داشتن نزدیک به هفت میلیون و ۵۰۰ هزار مصرف کننده اینترنت بعد از اسرائیل بالاترین میزان استفاده از اینترنت را در خاورمیانه داشته‌است.

در سا لهای اخیر یکی از جالبترین و سودمندترین حوز ههای پژوهش در اینترنت کاربردها و تأثیرسیاسی اینترنت بوده است. در سال های اخیر مقالات جامع، رساله ها و پژوهشهای متعددی درخصوص ارزیابی و بررسی راه های جدید شکل گیری سازمانها و تشکل های سیاسی، و نیز شیوه هایی که این فناوری به منظور دستیابی به اهداف سیاسی در اختیار سیاستمداران امروز قرار می دهد انتشار یافته است. اما، بخش قابل توجهی از این پژوهش ها کاربرد اینترنت در کشورهای توسعه یافته،و خاصه در دموکراسی غربی را بررسی می کنند.

جیمز آدامز " یک پیش‌گوی نظامی معروف در کتابی تحت عنوان "جنگ جهانی آینده " نوشت: رایانه سلاحی برای جنگ آینده است و دیگر هیچ خط مقدمی واقعی آنچنان که در نبردهای گذشته مطرح بود، وجود ندارد. در آینده بایت‌های رایانه‌ای نقش گلوله را برای بدست گیری کنترل جریان امور ایفا خواهد کرد.

در دست داشتن کنترل اینترنت نقشی استراتژیک را برای آمریکا ایفا می‌کند. آمریکا می‌تواند بدین وسیله به ردیابی اطلاعات از طریق شبکه اینترنت پرداخته، ارزش‌ها و عقاید آمریکایی را به خارج صادر کرده و از یک انقلاب رنگی حمایت کند، به تقویت نیروهای مخالف و شورشیان علیه دولت‌های ضدآمریکایی بپردازد و در نهایت نیز در امور داخلی کشورها مداخله کند

ادامه مطلب ...